Zoals al aangekondigd in Genoeg is Beter van begin oktober organiseert de NAV op 8 november a.s. een politieke avond in de Schakel in Nijkerk. Daarbij komen in ieder geval kandidaat-Kamerleden van BBB, BVNL, GroenLinks/PvdA, SGP en VVD en waarschijnlijk NSC en nog één of meer andere partijen.

Deze avond zullen we een aantal kernpunten van de NAV aan de orde stellen. De avond zal gericht zijn op hoe de politici ons kunnen helpen om de toekomst van de akkerbouw vorm te geven.

Het wordt geen standaard debat, maar een avond waarin u met een klein groepje met elke politicus kunt discussiëren. Elk groepje begint het gesprek met een vraag over één van de NAV-thema’s, waarna de discussie zich verder kan ontwikkelen. Na een kwartier schuiven de politici dan door naar het volgende groepje, zodat u als aanwezige met elk kandidaat-Kamerlid in gesprek kunt. Dit is dus een uitgelezen kans om uw persoonlijke vragen te stellen en ideeën te delen met de kandidaat-Kamerleden!

De avond begint om 20 uur met een korte voorstelronde. Daarna volgen de gesprekken met de groepjes en we ronden om 22 uur af met aansluitend een borrel.

Aanmelden is gewenst in verband met de catering en de planning. U kunt zich aanmelden via info@nav.nl of via 06-15624460. We verzoeken u om om 19.45 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.

Meld u snel aan want VOL=VOL!